Programma 2023

Future Proof 2023 gaat door van 20-22 april in Hal 5 te Leuven! Binnen het thema In institutions we trust!? plannen we drie dagen vol inspirerende activiteiten en lezingen.

Schrijf je in

Thema 2023: In institutions we trust!?

En jij ? Geloof jij er nog steeds in?

In tijden van crisis en verandering verschijnt onrust steevast op het toneel. Complottheorieën, corruptie, polarisering, fake news?! Het vertrouwen in de klassieke instellingen, de media en de politiek neemt een duik in het diepe.

Maar evenzeer is verandering ook een opportuniteit om de geijkte kanalen, zoals de klassieke media en ngo's, eens kritisch te bekijken. Gaan we op zoek naar andere kanalen om onze honger naar activisme te stillen? Of moeten de instellingen simpelweg van binnenuit veranderen? En ons uitgedoofde vertrouwen, hoe wakkeren we dat terug aan? Uit welke bronnen willen we onze informatie dan halen?

Over deze, én nog vele andere vragen, gaan we tijdens onze volgende editie van Future Proof in gesprek. Dompel je onder in ons aanbod van inspirerende workshops. Verbind met bondgenoten. En keer met volle moed en een warm gevoel terug naar huis.

Afspraak: 20 tot 22 april 2023, Hal 5, Leuven.

Programma

Bekijk de Future Proof-planning en schrijf je in voor de activiteiten die je wil volgen.

April
20

Kom je helpen?

Ieder jaar organiseren we Future Proof maar we doen dat niet alleen. We zoeken allerhande mensen die houden van een drankje serveren tot een debat organiseren. Doe een rijke ervaring op, vind er je lief of ontdek nieuwe talenten. Voor ieder wat wils!

Geef je op als vrijwilliger