Over ons

Een team vrijwilligers, klaar om de toekomst aan te pakken en de wereld een klein beetje beter te maken. Ieder jaar organiseren we verschillende activiteiten met als headliner Future Proof.

Een duurzame toekomst in 't verschiet

Future Proof wil het engagement van jongeren aanwakkeren. Door hen in contact te brengen met maatschappelijke onderwerpen, inspirerende sprekers en gelijkgezinden, geloven we dat jongeren uit zichzelf kritisch zullen nadenken. No nonsense.

Future Proof Message Party

Broederlijk Delen

Broederlijk Delen streeft naar een duurzame wereld zonder ongelijkheid. Want er is genoeg voor iedereen. Toch leven er mensen in armoede. Delen en herverdelen. En investeren in de eigen plannen van de armste gemeenschappen in onze partnerlanden. Dat is voor ons de oplossing.

Oxfam België

Oxfam België is een wereldwijde beweging van mensen die strijdt tegen de ongelijkheid om zo een einde te maken aan armoede en onrechtvaardigheid. Samen met duizenden partners en bondgenoten geven we gemeenschappen de middelen om een beter leven op te bouwen, om hun veerkracht te verhogen en hun levensonderhoud te beschermen, ook in tijden van crisis.

Ontdek ons programma.

Lezingen, workshops, comedians, hapjes en drankjes - op Future Proof mag je je aan een gevarieerd programma verwachten.

Het Future Proof-programma 2023